19 Sfaturi Pentru O Alimentație Sănătoasă

O dieta sanatoasa previne deficitul de substanțe nutritive și protejează împotriva bolilor infecțioase. O dieta buna ar trebui să fie variată și bogată în substanțe nutritive, care pot crește de apărare al organismului.

foto15Pentru a fi sănătoși, trebuie să fie format din proteine, glucide, grăsimi, fibre, vitamine, calciu și alte minerale. Acest lucru va reuși, prin modificarea tipuri de cereale, carne, legume și fructe, consumul, alternând culorile de alimente. Da, totul cu moderatie, nimic în exces.

Dacă aveți un interes vedea articolul nostru despre cele mai bune produse pentru a îmbunătăți performanța creierului, sau verifică, că un deficit de anumite vitamine aveți și ce, că este nevoie în acest articol despre vitamine, necesare pentru sănătate.

VERIFICĂ 19 ETAPE PENTRU A PROMOVA O ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

Și alegerea acelor produse care pot aduce diferite și de a schimba calitatea ta de alimente.

 1. Înainte de micul dejun, adică pe stomacul gol, bea un pahar de apă cu jumătate de suc de lamaie. Uita-te la avantajele de care pot să aducă apă cu lămâie în mod natural în articolul nostru.
 2. Crescut și variază în funcție de consumul de fructe și legume. Ele sunt bogate în vitamine, minerale și fibre. Toate vitaminele și mineralele de a interacționa cu buna întreținere și funcționare a organismului. Fibrele reglează funcția intestinală, dă un sentiment de sațietate, și poate preveni o varietate de boli.
 3. Mănâncă legume, cel puțin, o dată pe zi. Diferite tipuri de culturi leguminoase și diferite moduri de preparare a lor.
 4. Reduce consumul de sare. Elimină shaker sare pe masă. Sodiul este necesar pentru funcționarea corectă a organismului, dar, în exces, poate duce la creșterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială) și alte boli. Evitați condimente, preparate, conserve și afumat. Utilizați ierburi proaspete, pentru a îmbunătăți gustul dvs. feluri de mâncare.
 5. Nu face dieta pe baza unui singur tip de alimente sau substanțe nutritive.Acest lucru este în funcție de majoritatea produselor alimentare.
 6. Pentru a reduce consumul de alimente grase, de exemplu, carne de grăsime vizibilă, cârnați, mezeluri, alimente prajite, și gustări, un maxim de 1 dată pe săptămână. Preferați alimente fierte sau coapte, lapte cu conținut scăzut de grăsime, iaurt și brânză albă.
 7. În ceea ce privește carne, nu este de diferite tipuri, în termen de o săptămână, cu pui, curcan, cotlet, carne de porc și, de preferință, consúmelos doar o dată pe zi.
 8. O rază de cel puțin 4 ori pe zi: mic Dejun, prânz, cină-și aici gustări! Nu sari peste mese. Pentru gustări și desert pentru a alege fructe și moderate de servire.
 9. Mențineți-vă greutatea în limite sănătoase: Verifică dacă IMC (Indicele de Masa corporala) este de 18,5 la 24.9 kg / m2. IMC arată, dacă greutatea dumneavoastră este potrivit pentru inaltimea ta.
 10. Consumată cu moderație, produse cu conținut ridicat de zahăr, cum ar fi bomboane, prăjituri și biscuiți. Alegeți întotdeauna alimente preparate din cereale/semințe întregi.
 11. În loc de zahăr rafinat, foloseste zahar brun.foto16
 12. Bucurați-vă de masă și mănâncă încet. Raza ta de prânz o întâlnire cu familia. Să nu mănânci, vizionarea Tv sau citind cărți și reviste. Luați-vă timp pentru a vă feluri de mâncare au fost timp o mare plăcere.
 13. Include legume la mesele principale.
 14. Include usturoi și ceapă în alimentație. Aceasta combinatie previne multe boli.
 15. Nevoie de mai mult de sucuri naturale. Cu acest scăpa într-un mod natural, consumul de băuturi răcoritoare, dacă aveți nevoie de ajutor cu unele rețete, nu ratați articolul nostru despre retete de sucuri verzi ale naturii.
 16. Nu exagerati cu cafea: nu mai mult de 2 cesti pe zi.
 17. Doriți să oprim consumul de alimente dăunătoare? Eu nu-l cumpere! (Simplu, dar funcționează).
 18. Bea apă! Am o mulțime de apă! 70% din corpul nostru este compus din apă. Astfel, consumul mediu pe zi ar trebui să fie nu mai puțin de 1,5 litri. Модера băuturi alcoolice și nealcoolice. ¡1 ml de alcool contine 7 calorii! Prefera sucuri proaspete de fructe sau carne congelată.
 19. Am Actívate! În plus, să aibă grijă de alimentare, este foarte important că rămânem la o activitate fizică. Merge de cel puțin 3 ori pe săptămână, timp de 30 de minute. Ah, această procedură va îmbunătăți sănătatea ta!

CUM SĂ PUNĂ ÎN APLICARE ANTERIOARE SFATURI

 • Începe cu măsurile pe care le creați mai ușor de a lua, pentru a crea o schimbare în obiceiurile alimentare și familia ta. Asigurați-vă că puteți face în fiecare zi.
 • Obiceiul de a comercializat cu răbdare și perseverență , și este o chestiune de timp.
 • Atunci când simți că acest pas este deja parte din rutina ta, du-te la următorul.
 • Pe o alimentație sănătoasă poate și trebuie să fie apetisant. Uita-te la rețete ușor pentru consumul de produse care vor face parte din tăi de noi obiceiuri.

Sfaturile noastre alimentare nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medical. Informațiile prezentate în acest articol are scopul de a oferi un ghid general, care nu pot fi aplicate în cazuri specifice. O sesiune de consiliere vă întotdeauna medicul dumneavoastră sau nutritionist despre ce produse sunt potrivite în cazul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *